ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μήνυμα στήριξης του Αρχηγού Αστυνομίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μήνυμα στήριξης του Αρχηγού Αστυνομίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μήνυμα στήριξης προς την κοινωνία και ιδιαίτερα προς τα μέλη της Αστυνομίας, τους λειτουργούς υγείας και τους λειτουργούς άλλων υπηρεσιών, που εμπλέκονται ενεργά στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έστειλε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε κοινωνικά δίκτυα, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

Στο μήνυμά του ο Αρχηγός κάνει λόγο για «δύσκολες και τρομακτικές στιγμές», που περνά ο τόπος, σημειώνοντας την ευθύνη όλων μας, για συμβολή στις προσπάθειες για διαχείριση της πανδημίας. «Ας δείξουμε όλοι κατανόηση στα μέτρα που λαμβάνονται (...) και ας συμβάλουμε στην εφαρμογή τους», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
 
Καταλήγοντας, ο κ. Μιχαηλίδης συνεχάρη τα μέλη της Αστυνομίας, τους λειτουργούς υγείας και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, συμβάλλοντας στην «τιτάνια προσπάθεια της αναχαίτησης της μετάδοσης του ιού COVID 19».

Το μήνυμα αναφέρει:
 
"Αγαπητές φίλες και φίλοι, συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Οι στιγμές που περνά η χώρα μας είναι δύσκολες και τρομακτικές. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η προστασία των γύρω μας και η δική μας από τον κορωνοιό.


Ας δείξουμε όλοι κατανόηση στα μέτρα που λαμβάνονται που μόνο στόχο έχουν την προστασία της Υγείας όλων εμάς και ας συμβάλουμε στην εφαρμογή τους.

Η Αστυνομία και η Ηγεσία της στέκεται δίπλα στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αλλά και σ` όλους τους πολίτες με μοναδικό μέλημα την ασφάλεια και ευημερία τους.

Αυτές τις τραγικές στιγμές που περνά η ανθρωπότητα ας βοηθήσουμε όλοι με τη δική μας υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά, με σύνεση και σοβαρότητα ώστε να αντιμετωπιστεί αυτός ο "ακήρυχτος πόλεμος" κατα της Υγείας όλων.

Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τα μέλη της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Εθνικής Φρουράς, Πολιτικής Άμυνας, τους λειτουργούς Υγείας, τα ΜΜΕ και όλους όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμβάλλουν στην τιτάνια αυτή προσπάθεια της αναχαίτισης της μετάδοσης του ιού COVID 19."

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top