Έσπασε τον πάγκο προπονητής στην Ολλανδία! (VIDEO)

Έσπασε τον πάγκο προπονητής στην Ολλανδία! (VIDEO)

Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι υπάρχει ένταση, όχι μόνο στο γήπεδο και τις κερκίδες αλλά και στον πάγκο.

Ο κόουτς της Ολλανδικής Μπρέντα, Ρόμπερτ Μάασκαντ, ξέσπασε στον… πάγκο για τους χαμένους βαθμούς της ομάδας του και αποχώρησε με πόνους από το γήπεδο αργότερα.

Μετά το 2-2 στο παιχνίδι με την ουραγό Ντόρντρεχ, η Μπρέντα δεν θα αποφύγει τα πλέι οφ για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Αν βρέθηκε 2-0 μπροστά στο σκορ, γνώρισε την ισοφάριση και ο κόουτς στο πάγκο ήταν έξαλλος! Έριχνε νερό στο χέρι του…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE