LIKE ONLINE

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχε προβλήματα υγείας λέει η αδελφή του 47χρονου που οδηγήθηκε στην εντατική - Η ίδια είναι γιατρός και νόσησε - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν είχε προβλήματα υγείας λέει η αδελφή του 47χρονου που οδηγήθηκε στην εντατική - Η ίδια είναι γιατρός και νόσησε - VIDEO

Η αδελφή του 47χρονου  με κορωνοϊό, που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Λεμεσού ισχυρίζεται πως ο αδερφός της δεν είχε κανένα απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Η κ. Ελίνα γιατρός στο επάγγελμα επίσης νόσησε με κορωνοϊό, καθώς της τον μετέδωσε ο 47χρονος αδελφός της μαζί με άλλα  μέλη της οικογένειας τους (9 συγκεκριμένα στον αριθμό).

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αιχμές» του Omega το μεσημέρι της Τετάρτης (18/03), η ίδια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της βρίσκονται σε κατ’οικον περιορισμό και δεν τους έχει πλησιάσει κανένας γιατρός να δουν πως είναι η κατάσταση της υγειάς τους.

Σύμφωνα με τις δικές της μαρτυρίες στον άερα της εκπομπής μόνο οι φίλοι τους βρίσκονται στο πλευρό τους και τους αφήνουν φαγητό στην πόρτα.

Η κ. Ελίνα ανέφερε πως η ίδια θέλει να επανεξεταστεί πριν βγεί από την καραντίνα γιατί ως γιατρός θέλει να είναι σίγουρη πως καθάρισε ο οργανισμός της και να μην θέσει σε κίνδυνο την ζωή κανενός.

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ένας φίλος του αδελφού της με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί ακόμα δεν έχει εξεταστεί για κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει την πόρτα τριών σπιτιών στην οικογένεια της και 9 ατόμων στο σύνολο καθώς οι άλλοι 8  κόλλησαν από τον 47χρονο με τον οποίο ήρθαν σε επαφή.

Προσπάθησε όπως είπε να  επικοινωνήσει με το Yπουργείο Yγείας πάρα πολλές φορές για τα μέτρα που πρέπει να πάρουν, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top