Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική επιστροφή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

DATA[

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναμένεται να επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του Open, αφού εκτός από την συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” συμφώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη για την μεταφορά του «Πάμε πακέτο» στην νέα της τηλεοπτική στέγη.

Μάλιστα, αρχικά υπήρχαν σκέψεις για επιστροφή της στο τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό καθιστούν αυτό το σενάριο μάλλον απίθανο.

Όσον αφορά στον τίτλο της εκπομπής, το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» αναφέρει ότι το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Πάμε πακέτο» απ’ ευθείας από την εταιρεία παραγωγής RAI UNO, επομένως δεν τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος. Βέβαια υπάρχουν φωνές στο κανάλι, όπως αυτή του Νίκου Κοκλώνη, που υποστηρίζουν ότι καλό θα ήταν η εκπομπή να επιστρέψει εντελώς ανανεωμένη και ενδεχομένως με νέο όνομα, όπως πχ «Πακέτο με την Βίκυ».

Το σίγουρο είναι ότι ποντάρουν πολύ στην Βίκυ Χατζηβασιλείου και το συγκεκριμένο project, για αυτό και της έχουν δώσει την ελευθερία να επιλέξει εκείνη την ημέρα προβολής του ανανεωμένου «Πακέτου». Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η παρουσιάστρια θεωρεί την Πέμπτη ως ιδανική μέρα προβολής, αφού για πολλά χρονιά αποτελούσε το σταθερό ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.