Δεν θα συνέλθουν την Παρασκευή Ολομέλεια και Επιτροπές της Βουλής

Δεν θα συνέλθουν την Παρασκευή Ολομέλεια και Επιτροπές της Βουλής

Ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (20/03), συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού και η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, που θα ακολουθούσε, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Οι συνεδρίες επρόκειτο να διεξαχθούν για να ψηφιστούν σε νόμους ο συμπληρωματικός Προϋπολογισμός και τα τέσσερα νομοσχέδια για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από τη Βουλή, θα καθοριστούν αργότερα νέες ημερομηνίες για τις πιο πάνω συνεδριάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE