Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Υγείας - «Σοβαρός, μεθοδικός και δουλευταράς»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Υγείας - «Σοβαρός, μεθοδικός και δουλευταράς»

Το εγκώμιο του υπουργού Υγεία Κωνσταντίνου Ιωάννου, έπλεξε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Active αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει -ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες- ο υπουργός.

«Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, μεθοδικός και δουλευταράς» είπε αρχικά ο Πετρίδης, ο οποίος αιτιολόγησε την αναφορά του αυτή: «Φαίνεται άλλωστε αυτό από τη δουλειά που κάνει στο Υπουργείο Υγείας, ενώ προέρχεται από πατέρα γιατρό και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του. Ξεκινώντας από το ΓΕΣΥ, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά και το αποκορύφωμα είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται μαζί με τον Πρόεδρο αυτή την πολύ σοβαρή κρίση. Είναι φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ και σε κάθε παιχνίδι είναι στην κερκίδα και παρακολουθεί την ομάδα».

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός διετέλεσε παλαιότερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου των γαλαζοκιτρίνων και συγκεκριμένα είχε καθήκοντα που αφορούσαν το τμήμα Μάρκετινγκ και τον οικονομικό τομέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE