ΛΑΝΓΚ για κορωνοϊό: Σκέφτεται τη γυναίκα και το παιδί του που δεν είναι Κύπρο – Πως το χειρίζονται στην Ομόνοια

ΛΑΝΓΚ για κορωνοϊό: Σκέφτεται τη γυναίκα και το παιδί του που δεν είναι Κύπρο – Πως το χειρίζονται στην Ομόνοια

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε ο Ούγγρος αμυντικός της Ομόνοιας, Άνταμ Λανγκ, ο οποίος μίλησε για το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν λόγω του κορωνοϊού, αλλά και για τον λόγο που δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Επίσης, τόνισε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να επαναρχίσουν οι προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι πως η γυναίκα μου και ο μικρός μου γιος δεν είναι στην Κύπρο. Πήγαν στην Ουγγαρία και δεν μπορούν να επιστρέψουν.

Έχουν εγκλωβιστεί στο σπίτι και δεν μπορώ να πάω εκεί, ούτε μπορούν εκείνοι να έρθουν εδώ και έχω μείνει μόνος.

Είναι πως σου τα φέρνει η ζωή αυτά τα πράγματα και πρέπει αναγκαστικά όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μπορεί και να επωφεληθούμε από όλα αυτά, αφού είχαμε κάποιους τραυματίες και κάποιους που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα τους δώσει χρόνο να επιστρέψουν και όλοι θα αρχίσουν από το ίδιο επίπεδο.

Δεν θέλουν στην Ομόνοια να ρισκάρουν με το να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, γιατί είναι πιο πιθανόν να κολλήσεις τον ιό όταν ταξιδεύεις.

Δεν θέλουν επίσης να φύγουμε, γιατί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, τότε μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις και αν δεν είμαστε στην Κύπρο, τότε δεν θα μπορούμε να επιστρέψουμε για να ξεκινήσουμε προπονήσεις».

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Λαγνκ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE