ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Ενδεχόμενο βροχών μετά το μεσημέρι - Δείτε σε ποια μέρη

Τμ. Μετεωρολογίας: Ενδεχόμενο βροχών μετά το μεσημέρι - Δείτε σε ποια μέρη

Ασθενής χαµηλή πίεση και σχετικά ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα Παρασκευή (20/03) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ κυρίως µετά το µεσηµέρι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, τα νοτιοανατολικά, και σε µερικές περιοχές του εσωτερικού. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά και βόρεια παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Παρασκευή (20/03) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως προς τις αυγινές ώρες και κυρίως στο ανατολικό κοµµάτι του νησιού. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον µείον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και τα ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (21/03), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ωστόσο αρχικά στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένη καταιγίδα. Το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, παραµένοντας ωστόσο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (21/03), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα.

Τη ∆ευτέρα (22/03), ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 2 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top