Δεν συμμετέχουν στο “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” με τα σενάρια…

Δεν συμμετέχουν στο “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” με τα σενάρια…

Διοικητικά στελέχη άλλων ομάδων, μπήκαν στη διαδικασία εκτιμήσεων, για το αν θα ολοκληρωθεί η όχι η τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδος.

Από πλευράς Απόλλωνα απέφυγαν να εκφραστούν δημόσια για το συγκεκριμένο ζήτημα, περιμένοντας να δουν πως θα εξελιχθεί η τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλεται απ’ όλους μας, να μην εξαπλωθεί σε επικίνδυνο βαθμό ο κορωνοϊός.

Βάσει των δηλώσεων που έγιναν, το αισιόδοξο σενάριο λέει, ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά την πρώτη εβδομάδα του Μάη (σχετικές ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε χθες ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης).

Αν εκτονωθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, σε όλες τις ομάδες, θα κοιτάξουν και το ζήτημα να επανέλθουν οι παίχτες σε κατάσταση αγωνιστικής εγρήγορσης.

Τους έχει δοθεί πρόγραμμα να γυμνάζονται στο σπίτι, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Βγήκαν μερικοί προπονητές φυσικής κατάστασης και μίλησαν δημόσια τις τελευταίες μέρες, όπου χτύπησαν το καμπανάκι, για τους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, αν και εφόσον σε κάποια στιγμή κυλήσει ξανά η μπάλα στη σέντρα και οι διοργανώσεις ολοκληρωθούν τέλη Ιουνίου.

Στέλεχος της διοίκησης μας επανέλαβε χτες, ότι στην παρούσα φάση, δεν «αγγίζουν» τα θέματα προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.