ΒΕΛΓΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Κλειστό ως τις 5 Απριλίου το αεροδρόμιο του Charleroi

ΒΕΛΓΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Κλειστό ως τις 5 Απριλίου το αεροδρόμιο του Charleroi

 Κλειστό ως τις 5 Απριλίου το αεροδρόμιο του Charleroi.

Ο αερολιμένας του Charleroi (γνωστός και ως Brussels South), το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο Βέλγιο, κόμβος της Ryanair και μεγαλύτερος πόλος για την εκπαίδευση πιλότων και πληρωμάτων, θα παραμείνει κλειστό από την ερχόμενη Τρίτη και ως την Κυριακή 5 Απριλίου, ανακοίνωσαν οι αρχές, με πιθανή παράταση του μέτρου πέρα ​​από την περίοδο αυτή, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η κατάσταση της εξάπλωσης του COVID19.

Από το απόγευμα της Τετάρτης έχει ανασταλεί πλήρως η αεροπορική εκπαίδευση στη χώρα, τόσο στον αέρα, όσο και επί του εδάφους, ως επακόλουθο της απαγόρευσης των μη απαραίτητων πτήσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE