Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού  μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Σε διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για διερεύνηση των συνθηκών κατά τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα Ιρανός υπήκοος κατά τη διάρκεια επεισοδίου με μέλη της Αστυνομίας, προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ, ο ανακριτής έλαβε εντολή όπως ολοκληρώσει τη διερεύνηση της υπόθεσης είναι εντός δύο μηνών.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (19/03), ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Διάκου, ο οποίος φέρεται να κινείτο πεζός στο δρόμο σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου του 39χρονου.

Ο Διάκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE