Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού  μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Σε διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για διερεύνηση των συνθηκών κατά τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα Ιρανός υπήκοος κατά τη διάρκεια επεισοδίου με μέλη της Αστυνομίας, προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ, ο ανακριτής έλαβε εντολή όπως ολοκληρώσει τη διερεύνηση της υπόθεσης είναι εντός δύο μηνών.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (19/03), ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Διάκου, ο οποίος φέρεται να κινείτο πεζός στο δρόμο σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου του 39χρονου.

Ο Διάκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE