ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβλεψη Αβραάμ για πρωταθλητή – Τι είπε για «Σόφο», Απόλλωνα, Ομόνοια, κόουτς που τον βοήθησε και πολλά άλλα

Πρόβλεψη Αβραάμ για πρωταθλητή – Τι είπε για «Σόφο», Απόλλωνα, Ομόνοια, κόουτς που τον βοήθησε και πολλά άλλα

Απάντησε σε όλα όσα ερωτήθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ την Παρασκευή (20-03-2020) στον επίσημο λογαριασμό Instagram της ΑΕΛ.

Αναλυτικά όλα όσα ερωτήθηκε και απάντησε ο παίκτης της Λεμεσιανής ομάδας:

Τι θέση πιστεύεις ότι θα τερματίσει η ΑΕΛ; «Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε και στην 4η θέση».

Πόσο θα ήθελες να μείνεις στην ΑΕΛ; «Έχω δηλώσει πως θα ήταν το ιδανικό να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΛ».

Ένιωσες ποτέ ότι θέλεις να τα παρατήσεις όλα αλλά μετά βρήκες κίνητρο να συνεχίσεις; «Έτυχε ναι, σε μια περίοδο που ήμουν τραυματίας 6 μήνες όμως η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο νίκησε».

Μετάνιωσες που δεν πήγες σε κάποια άλλη ομάδα όταν σου δόθηκε η ευκαιρία; «Όχι επειδή πιστεύω ότι τις κατάλληλες στιγμές πήγαινα εκεί που πίστευα ότι ήταν καλύτερα».

Σε ποια ομάδα ένιωσες πως έπαιξες καλύτερα; «Στον Απόλλωνα έκανα πάρα πολύ καλές χρονιές, στην Ομόνοια τη πρώτη χρονιά. Η περσινή χρονιά και μισή φετινή στην ΑΕΛ είναι από τις καλύτερες μου».

Ποιος συμπαίκτης σου είναι ο καλύτερος σου φίλος; «Δεν έχω κάποιο που είμαι πολύ κοντά φέτος. Με τους περισσότερους έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια».

Τι θεωρείς σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας και που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει; «Πιστεύω κάτι που πρέπει να κάνουμε στην ομάδα είναι να τα δίνουμε όλα και να βγάζουμε πάθος μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο φέτος και να τερματίσουμε στην 4η θέση».

H καλύτερη σου στιγμή στην ΑΕΛ εκτός από την κατάκτηση του κυπέλλου; «Η καλύτερη στιγμή σίγουρα ήταν το Κύπελλο, όμως επειδή η ερώτηση είναι εκτός του Κυπέλλου, για μένα προσωπικά είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πριν λίγο καιρό για τα προημιτελικά, ήταν σημαντικό επειδή ήρθε σε μια κρίσιμη στιγμή».

Τι ξεχωρίζεις στην ΑΕΛ από τις άλλες ομάδες; «Tην ξεχωρίζω από άλλες ομάδες από την τρέλα που έχει ο κόσμος της για την ομάδα του. Το ήξερα όταν ήμουν αντίπαλος, αλλά το έζησα με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Τι ύψος έχεις; «Eίμαι 1.71».

Ποια άποψη έχεις για Κούγια; Πρόσφατα χαρακτήρισε πιο βρώμικο πρωτάθλημα το Κυπριακό… «Εγώ προσωπικά έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου Ευρωπαϊκός αγώνας με την ΑΕΛ που έχεις παίξει; «Aγαπημένος μου ευρωπαϊκός αγώνες είναι με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία»

Ποιος είναι ο καλύτερος σου συμπαίκτης που είχες στην ΑΕΛ και ο πιο δύσκολος; «Kαλύτερος συμπαίκτης που είχα στην ΑΕΛ ο Νέστορας Μυτίδης και ο πιο δύσκολος αντίπαλος ο Αϊρόσα».

Γιατί πιστεύεις ότι ο Πρόεδρος είναι στο πόστο του ακόμα; «Ο Πρόεδρος είναι στο πόστο του ακόμα γιατί πιστεύω αγαπά την ΑΕΛ».

Ποιος ήταν ο πιο κρίσιμος αγώνας μέχρι στιγμής στη καριέρα σου;  «Ο πιο κρίσιμος αγώνας αν εννοείς στην ΑΕΛ ήταν ο περσινός ημιτελικός με τον Απόλλωνα».

Πως διαχειρίζεσαι την κατάσταση με τον κορωνοϊό εσύ και οι συμπαίκτες σου; «Eίναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, κάτι που πρώτη φορά ζούμε. Πως το αντιμετωπίζω; Όπως πρέπει. Δηλαδή στο σπίτι με την οικογένεια και εννοείται με Πέρσοναλ προπόνησης για να διατηρούμε όσο γίνεται καλύτερα».

Πως νιώθεις για τις άδειες κερκίδες; «Για τις άδειες κερκίδες αυτό που νιώθω είναι θλίψη που ακόμα δεν έχει βρεθεί η άκρη να γεμίσουν επιτέλους τα γήπεδα».

Ποια η διαφορά της περσινής με τη φετινή ΑΕΛ; «H διαφορά πέρσι με φέτος για μένα είναι ότι φέτος δεν κερδίσαμε τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια και χάσαμε αρκετούς βαθμούς από αυτά. Αυτό μας έχει στοιχίσει…».

Μέσι ή Ρονάλντο; «Ρονάλντο».

Πόσο καιρό παίζεις στην ΑΕΛ και για πόσο θέλεις; «Παίζω δυόμιση χρόνια και θα παίζω σίγουρα ακόμα ενάμιση. Εύχομαι να γίνουν περισσότερα».

Που ίσως οφείλονται οι γκέλες ή κακά παιχνίδια που κάνει μια ομάδα; Πως αποκτάς σταθερότητα; «Tα κακά παιχνίδια που κάνει μια ομάδα οφείλεται κυρίως στην απόδοση των ποδοσφαιριστών που μπορεί να μην είναι σε καλή μέρα. Όταν σ’ ένα παιχνίδι είναι 3-4 παίκτες σε άσχημη μέρα ακολουθούν και οι υπόλοιποι τις περισσότερες φορές».

Κατά την άποψη σου, πιστεύεις ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο θα προχωρήσει στο μέλλον ή όχι; «Θέλω να πιστέψω πως θα προχωρήσει. Έχει κάνει βήματα προόδου όμως μπορεί να πάει πάρα πολύ καλύτερα».

Τι σημαίνει ΑΕΛ για σένα; «Είναι μια ομάδα που μπήκε στην καρδιά μου και θα μείνει για πάντα».

Με ποιον προπονητή απολαμβάνεις περισσότερο τις προπονήσεις και ποιος σε βοήθησε περισσότερο; «Προπονητής που με βοήθησε πολύ ήταν ο Τόμας Φον Χέιζεν στον Απόλλωνα γιατί αυτός με εμπιστεύτηκε πρώτος. Όλους τους προπονητές που είχα διασκέδαζα και απολάμβανα τις προπονήσεις».

Ποιο ήταν το πιο σημαντικό γκολ σου; «Το 4-4 με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Πορτογαλία».

Αν είσαι ενάντια της κάρτας γιατί δεν κάνετε προσωπικές ενέργειες οι παίκτες; «Γιατί ότι και να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν θα παίξει ρόλο. Είναι κάτι που το αποφάσισε το κράτος».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες μαλλιά; Εντωμεταξύ εσύ και ο Νταβόρ είστε οι αγαπημένοι μου… «Στα 23 μου. Νταβόρ ειναι οκ, Αβραάμ είναι καλύτερος!!!».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαέ ο οποίος κάνει μια καταπληκτική πρώτη χρονιά; «Για τον Μαέ η γνώμη μου είναι ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο».

Αν δεν τελειώσει η σεζόν τι προτείνεις; «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Πως κατέληξες αριστερό μπακ; «Σ΄ένα παιχνίδι με την Εθνική, με έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πήγα πολύ καλά και από εκεί και πέρα με χρησιμοποίησαν κι΄άλλοι προπονητές».

Ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα; «Θα πεχτεί ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: 

Ερώτηση {TS}: Δεν κρύφτηκε ο Αβραάμ: «Η διαφορά της περσινής ΑΕΛ με τη φετινή είναι…»

Ο άσος της ΑΕΛ στο {TS} για τον κορωνοϊό και πως τον αντιμετωπίζει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αβραάμ σε ThemaSports με Μυτίδη και… Αϊρόσα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σοφοκλέους: Πήρε θέση για τις «ΚΑΥΤΕΣ» ατάκες προέδρων άλλων μεγάλων ομάδων, για ΑΕΛ, διαιτησία, κόσμο και περί αποχώρησης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top