ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 91% της ΤΕΣΕΚ Πάφου παρακολουθεί καθημερινά μαθήματα, δηλώνει ο Διευθυντής της

Το 91% της ΤΕΣΕΚ Πάφου παρακολουθεί καθημερινά μαθήματα, δηλώνει ο Διευθυντής της

Το 91% της Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου παρακολουθεί καθημερινά μαθήματα,  αναφέρει ο Διευθυντής της Θεόδωρος Ηλία με γραπτή του ανακοίνωση.

Η Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου, με την πρώτη ανακοίνωση για κλείσιμο των δημόσιων εκπαιδευτηρίων στην Κύπρο, ετοίμασε σχέδιο δράσης για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος προσθέτοντας πως το 91% των μαθητών παρακολουθεί καθημερινά τα μαθήματα.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Διευθυντή της Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου  ένα ποσοστό 91% παρακολουθεί καθημερινά τα μαθήματα, τα οποία οι ομάδες εκπαιδευτικών έχουν οργανώσει, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα στα εξεταζόμενα μαθήματα, όπως εφαρμοζόταν προτού δημιουργηθεί η έκτακτη κατάσταση.

Όπως αναφέρει ο  Διευθυντής της Τεχνικής και Επαγγελματικής  Σχολής  Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάφου Θεόδωρος Ηλία , τέθηκαν δύο βασικοί στόχοι, όπως την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών από την εξάπλωση του ιού και την στήριξη όλων των μαθητών τόσο γνωσιολογικά όσο και ψυχολογικά.

Για  την υλοποίηση των πιο πάνω βασικών στόχων έχουν αρχίσει οι απαραίτητες εργασίες και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται . Ανάμεσα σ’ αυτές , είναι όπως αναφέρει, η στήριξη όλων των μαθητών του σχολείου της Τεχνικής Σχολής Πάφου από τους Εκπαιδευτικούς με άμεση επικοινωνία από τους Υπεύθυνους Τμημάτων. Επίσης τη βοήθεια προς τους μαθητές όσον αφορά την ύλη Μαρτίου και επαναληπτικό εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και η συνεχή επαφή με τους μαθητές από τους διδάσκοντες στα εξεταζόμενα μαθήματα αλλά και από τους Υπευθύνους Τμημάτων.

Επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων θα γίνει  ενημέρωση και καταγραφή του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που διαθέτουν οι μαθητές, μετά από τηλεφωνική επαφή των Υ.Τ. με τους μαθητές. Ονομαστική καταγραφή των μαθητών που δεν διαθέτουν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή αλλά και επαφή του Διευθυντή με όλους τους μαθητές μέσω μηνυμάτων (τουλάχιστον ένα μήνυμα εβδομαδιαίως), όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για ενθάρρυνση και παρότρυνση ώστε να παραμένουν ασφαλείς στο σπίτι, ασχολούμενοι με άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

Επίσης σε μήνυμα του ο  Διευθυντής προς τους μαθητές της ΤΕΣΕΚ Πάφου αναφέρει πως σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι διανύουμε, δεν θα πρέπει μόνο να ενεργοποιηθούμε και να αντέξουμε αλλά συγχρόνως να βγούμε από όλη αυτή την περιπέτεια ακόμη πιο δυνατοί. Αυτό που προέχει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να μείνουμε ψύχραιμοι και να βοηθήσουμε όσο περνάει από το χέρι του καθενός από εμάς, κυρίως άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή έχουν χρόνια νοσήματα, κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top