Και στην παροικία «κόντρα» Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ αλλά… διακοπή – Τι λέει η ομοσπονδία στην Αγγλία

Και στην παροικία «κόντρα» Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ αλλά… διακοπή – Τι λέει η ομοσπονδία στην Αγγλία

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία με την εξάπλωση του κορωνοϊού και το πόσο επηρεάζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος εκεί του Κυπριακού Οργανισμού Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π.Α.) μίλησε στο Κανάλι 6 ο εκπρόσωπος Πέτρος Μιχαήλ.

Παρατήρησε ότι οι περισσότεροι Κύπριοι στην Αγγλία έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ενώ επισήμανε τη δυσαρέσκεια όλων για τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση της χώρας εκεί.

Για τις διοργανώσεις του Κ.Ο.Π.Α ανέφερε ότι έχουν αναβληθεί ελέω κορωνοϊού όλοι οι αγώνες μέχρι νεοτέρας.  Να σημειωθεί ότι οι διοργανώσεις του ΚΟΠΑ υπάγονται στο ερασιτεχνικό σύστημα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Πριν ανακοινωθεί η διακοπή του πρωταθλήματος η Ομόνοια του Λονδίνου βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς περισσότερους από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE