ΛΕΜΕΣΟΣ: Προπάθησαν μια και δεν τα κατάφεραν στην δεύτερη ανατίναξαν ATM - Έκλεψαν 37χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προπάθησαν μια και δεν τα κατάφεραν στην δεύτερη ανατίναξαν ATM - Έκλεψαν 37χιλιάδες ευρώ

Προσπάθησαν σε δυο διαφορετικές περιοχές. Στην μια δεν τα κατάφεραν, στην άλλη έφυγαν με 37χιλιάδες ευρώ.

Λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/3), έγινε απόπειρα κλοπής χρημάτων και από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, στη Γερμασόγεια. Την καταγγελία έκανε ο διευθυντής του υποκαταστήματος, όταν διαπίστωσε ζημιά στην ταμειακή μηχανή. 

Στην περίπτωση αυτή φαίνεται να είναι δυο οι δράστες.

Ωστόσο τα ξημερώματα Σαββάτου γύρω στις 04:00, φαίνεται να προκλήθηκε έκρηξη σε κινητή αυτόματη μηχανή  ανάληψης χρημάτων στην περιοχή Αμαθούντας. Η ΑΤΜ καταστραφηκε ολοσχερώς ενώ σύμφωνα με τον Υπεύθυνο ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, κλάπηκε το ποσό των 37 χιλιάδων ευρώ.

Επί τόπου βρίσκονται πυροτεχνουργοί για εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE