ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 13 οι νεκροί - Το προφίλ των θυμάτων

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 13 οι νεκροί - Το προφίλ των θυμάτων

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα ενημέρωσης τους 13 ανήλθαν οι νεκροί απο τον κορωνοϊο.

Τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί του Σαββάτου (21/3).

Πρόκειται για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν ακόμη άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 94χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας. Όλοι τους οπως αναφέρεται είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Ακομη δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE