ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προέδροι ομάδων Α΄ κατηγορίας – Τι θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ από ΚΟΠ

Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προέδροι ομάδων Α΄ κατηγορίας – Τι θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ από ΚΟΠ

Συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής (20-03-2020) μεταξύ προέδρων ομάδων Α΄ κατηγορίας, δη αυτών του Β΄ ομίλου εξάδας, πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα.

Προέδροι και εκπρόσωποι των ομάδων Νέας Σαλαμίνας, Ολυμπιακού, ΕΝΠαραλιμνίου, Εθνικού Άχνας και Δόξας Κατωκοπιάς, βρέθηκαν και τα είπαν για να αποφασιστεί μία κοινή… γραμμή που προτίθενται να ακολουθήσουν για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας που έχει ανασταλεί μετά την εξάπλωση του κορονοϊού στην Κύπρο.

Με το πρόβλημα το οικονομικό να… ταλανίζει τις ομάδες, μετά και την αναστολή του πρωταθλήματος, καθώς και συμβόλαια που υπάρχουν με προπονητές και παίκτες, οι παράγοντες των ομάδων θα ζητήσουν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όπως πάρει όσο πιο άμεσα γίνεται την απόφαση για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020.

Θέλουν να γνωρίζουν, βασικά, εάν θα γίνουν οι εναπομείναντες αγωνιστικές για τον β΄ όμιλο, μιας και όπως λέχθηκε στη συνάντηση, το ταμείο των ομάδων τους είναι διατεθειμένο στην παρούσα χρονική στιγμή να πληρώσει και τους μισθούς Μαρτίου, αλλά από εκεί και πέρα αδυνατούν να το πράξουν αυτό.

Συζυτήθηκε και το ενδεχόμενο να εισηγηθούν της μη συνέχισης του δικού τους πρωταθλήματος και ας μην ισχύσει η διαβάθμιση ή και το εάν αυξηθούν οι ομάδες σε 14.

Όλα αυτά που συζυτήθηκαν και αποφάσισαν από κοινού οι ομάδες του β΄ ομίλου εξάδας θα τα μεταφέρουν στην ΚΟΠ αναμένοντας και της απόφασης από την Ομοσπονδία.

Αν και απουσίαζαν παράγοντες από την Πάφο FC, φαίνεται ότι είναι πρόθυμη να… ενώσει δυνάμεις μαζί με τις άλλες πέντε ομάδες του Β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Παύση Γ. Ελεγκτή: Συνεχίζεται με την αντεξέταση του Μιχαηλίδη η διαδικασία στο Αν. Δικαστικό Συμβούλιο

Καμίνι η Κύπρος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top