«Θύμα» του κορωνοϊού και της τουρκικής παράνοιας ο Σλούκας

«Θύμα» του κορωνοϊού και της τουρκικής παράνοιας ο Σλούκας

 

Ο θανατηφόρος ιός της εποχής μας… σαρώνει όλο τον πλανήτη και οι περισσότερες χώρες παίρνουν αυστηρά μέτρα, ώστε να εμποδίσουν την εξάπλωσή του.

Ωστόσο, η Τουρκία καθυστέρησε να λάβει τα προληπτικά μέτρα, όπως έκαναν οι ευρωπαϊκές χώρες. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το επιτελείο του φάνηκε να παίρνουν… αψήφιστα αυτή την πολύ σημαντική υπόθεση και τα αποτελέσματα της απερισκεψίας τους «βγαίνουν» μπροστά.

Η τουρκική λίγκα συνέχισε κανονικά τη δράση της για ένα επιπλέον σαββατοκύριακο, την ώρα που σχεδόν όλος ο πλανήτης είχε «κατεβάσει ρολά» και πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως μέλη της Φενέρμπαχτσε παρουσιάζουν τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέρασε τα απαραίτητα τεστ και μεταξύ των τεσσάρων πρώτων μελών της που διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας, Γιαν Βέσελι, Αχμέτ Ντουβερίογλου και Τσενκ Ρέντα (team manager), σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα, η λίστα των μελών της Φενέρ που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι ακόμα μεγαλύτερη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς της τουρκικής ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα εκτός από τα τέσσερα στη Φενέρ, καθώς έχουν προσβληθεί πέραν από αθλητές κι άλλα μέλη του κλαμπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από οκτώ μέρες είχε προγραμματιστεί ο αγώνας Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, ο οποίος τελικά ακυρώθηκε μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE