Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Ο Κινέζος επιθετικός της Εσπανιόλ, Γου Λέι, είναι στους έξι θετικούς στον κορωνοϊό της ομάδας της Βαρκελώνης, μαζί με τον Λεάντρο Καμπρέρα.

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την Τρίτη (17/3) ότι έχει έξι θετικούς στον κορωνοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ του Αμπελάρδο.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε πως ένας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19 είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Καμπρέρα, τον οποίο η Εσπανιόλ απέκτησε τον Ιανουάριο από την Χετάφε.

Από την Κίνα έγινε γνωστό ότι θετικός είναι και ο Κινέζος επιθετικός Γου Λέι, με τον οποίο και ήρθε σε επαφή. «Η ομοσπονδία διατήρησε μια συζήτηση με τον παίκτη και τον σύλλογο και θα παρέχει όλη την απαιτούμενη βοήθεια» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Όπως είχε ήδη ενημερώσει η Εσπανιόλ, όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό έχουν ελαφριά συμπτώματα και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE