Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Κορωνοϊός – Εσπανιόλ: Ο Γου Λέι, ένας από τους έξι θετικούς

Ο Κινέζος επιθετικός της Εσπανιόλ, Γου Λέι, είναι στους έξι θετικούς στον κορωνοϊό της ομάδας της Βαρκελώνης, μαζί με τον Λεάντρο Καμπρέρα.

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την Τρίτη (17/3) ότι έχει έξι θετικούς στον κορωνοϊό, εκ των οποίων πέντε είναι ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού τιμ του Αμπελάρδο.

Τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσε πως ένας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19 είναι ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Καμπρέρα, τον οποίο η Εσπανιόλ απέκτησε τον Ιανουάριο από την Χετάφε.

Από την Κίνα έγινε γνωστό ότι θετικός είναι και ο Κινέζος επιθετικός Γου Λέι, με τον οποίο και ήρθε σε επαφή. «Η ομοσπονδία διατήρησε μια συζήτηση με τον παίκτη και τον σύλλογο και θα παρέχει όλη την απαιτούμενη βοήθεια» ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Όπως είχε ήδη ενημερώσει η Εσπανιόλ, όλοι όσοι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό έχουν ελαφριά συμπτώματα και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE