Κορωνοϊός: Χείρα βοηθείας και στην Κύπρο από Ιβάν Σαββίδη

Κορωνοϊός: Χείρα βοηθείας και στην Κύπρο από Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ δείχνει ξανά το ανθρώπινο του πρόσωπο, καθώς έκανε νέα δωρεά σε νοσοκομείο της Ελλάδας, ενώ, όπως ισχυρίζονται Ελλαδικά ΜΜΕ θα δωρίσει χρήματα και σε νοσοκομείο της Κύπρου για τη «μάχη» κόντρα στον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός, έχει «γονατίσει» τον πλανήτη και τον αθλητισμό ενώ πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο βοηθάνε οικονομικά σε αυτή τη «μάχη».
Ένας από αυτούς είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έκανε ήδη μια δωρεά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες των Ελλαδικών ΜΜΕ, είναι έτοιμος να προσφέρει και δεύτερη φορά.
Μάλιστα, πάντα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου του Βορρά είναι έτοιμος να δωρίσει χρήματα και σε νοσοκομείο της Κύπρου, χωρίς να γίνεται γνωστό το όνομα του.

Ήδη, έχει δώσει εντολές και κατευθυντήριες γραμμές για τη βοήθεια στο νησί μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE