Την… ΕΙΠΕ στον Πετρίδη ο Κετσπάγια για την πρόταση του για το πρωτάθλημα

Την… ΕΙΠΕ στον Πετρίδη ο Κετσπάγια για την πρόταση του για το πρωτάθλημα

Μιλώντας στην ιστοσελίδα www.lelo.ge ο Γεωργιανός κόουτς της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, απάντησε και στο ερώτημα για το σενάριο εάν διακοπεί τώρα το πρωτάθλημα η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας (σ.σ η Ομόνοια).

Η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν η εξής: «Δεν μπορώ να πω πως θα ήταν σωστό. Οι υπόλοιπες ομάδες θα πουν πως είναι άδικο. Εμείς και η Ομόνοια έχουμε τους ίδιους πόντους. Υπάρχουν κάποιοι ‘έξυπνοί’ που λένε πως το πρωτάθλημα πρέπει να ακυρωθεί και ότι θα πάνε στην Ευρώπη οι ομάδες που πήγαν και πέρσι – μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα!»

Θυμίζουμε την πρόταση αυτή, για ακύρωση του πρωταθλήματος, έκανε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε:

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Να ακυρωθεί η φετινή σεζόν, αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί»! – Τι προτείνει για Ομόνοια-Ανόρθωση και ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ο Κετσπάγια μίλησε για αλλαγές και μεταγραφές – Τι είπε για τους χαμένους βαθμούς, για Ομόνοια και κορωνοϊό

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE