Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ορειβάτης που αγνοείτο

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός εντοπίστηκε ο 21χρονος ορειβάτης που αγνοείτο

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/3 από τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Χαλκίδας και την 7η ΕΜΑΚ ο 21χρονος ορειβάτης από την Αθήνα που είχε βρεθεί με δύο ακόμη φίλους του για εξόρμηση στην ορεινή περιοχή της Στενής Ευβοίας.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δώδεκα άτομα από τη Χαλκίδα και άλλα οκτώ άτομα από την 7η ΕΜΑΚ επιχείρησαν όλο το απόγευμα για τον εντοπισμό και πλέον για την ανάσυρση του νεκρού άνδρα από το όρος Ξηροβούνι.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι 21 ετών, είναι πολύ δύσβατο και η προσέγγιση έγινε από κάτω προς τα πάνω προκειμένου να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο δρόμο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος έχασε τη ζωή του δεν έχουν γίνει γνωστές, γενικότερα όμως η περιοχή προσφέρεται για ορειβασία και περπάτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht