Κροατία: Ισχυρός σεισμός στα βόρεια του Ζάγκρεμπ

Κροατία: Ισχυρός σεισμός στα βόρεια του Ζάγκρεμπ

Σεισμός μεγέθους 5,3 βαθμών σημειώθηκε βόρεια του Ζάγκρεμπ στην Κροατία, ανακοίνωσε την Κυριακή 22/3 το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ).

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται σε 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα και πάλι με το GFZ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει πληροφορίες για τραυματίες, με φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου να παρουσιάζουν υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE