Πίσω στη δουλειά ο “ΜΑΓΚΛΑΣ”… Στόχος να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τη ΜΗΧΑΝΗ!

Πίσω στη δουλειά ο “ΜΑΓΚΛΑΣ”… Στόχος να ΣΤΑΡΤΑΡΕΙ τη ΜΗΧΑΝΗ!

Μόνο νέα που αφορούν παλιούς γνώριμους, προκύπτουν στον Απόλλωνα, από τη στιγμή που τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Κύπρο, έχουν μπει στην… «κατάψυξη».

Όπως είναι ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος επέστρεψε πριν μερικά 24ωρα στην Κίνα, αλλά βρίσκεται σε απομόνωση. Το πρωτάθλημα στην αχανή χώρα, αναμένεται να αρχίσει περί τα μέσα του Απρίλη, αφού κατάφεραν να «καταπολεμήσουν» τον κορωνοϊό, όπως τουλάχιστον διαβάζουμε εδώ και μερικές μέρες.

Ο «Μάγκλας» δήλωσε χθές σε Μέσο της Κροατίας, ότι περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό. Αν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα, όπως είπε, τότε θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας Γκουιζού Ζιζένγκ.

Πριν 13 μήνες πήγε στην Ασιατική χώρα ο 28χρονος Κροάτης άσος, έμοιαζε με μηχανή παραγωγής τερμάτων στους πρώτους εννιά μήνες.

Μέχρι τον Νοέμβριο (διακόπηκε λόγω κορωνοϊού το πρωτάθλημα) σε 21 συμμετοχές, σημείωσε 16 τέρματα. Ούτε την εποχή που φορούσε τα χρώματα του Απόλλωνα, δεν είχε τόσο ψηλά ποσοστά ευστοχίας και αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

«Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE