Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο

Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο

Απέπλευσε από τη Λεμεσό το κρουαζιερόπλοιο Celebrity constellation  που έφτασε  το πρωί του Σαββάτου 21/3 στην Κύπρο, ζητώντας ανεφοδιασμό.


Το κρουαζιερόπλοιο με τα 904 άτομα πλήρωμα, ερχόμενο από την Ινδία, κατέπλευσε στο Αγκυροβόλιο της πόλης, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται στο λιμάνι Λεμεσού.

Η διαδικασία πετρέλευσης ολοκληρώθηκε ψες γύρω στις 9:30 το βράδυ και έτσι σήμερα γύρω στις 10 το πρωί, το κρουαζιερόπλοιο  σήκωσε άγκυρα και έβαλε πλώρη για να συνεχίσει το ταξίδι του.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE