ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο

Καθησυχαστικά νέα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμαθε από την Γιουβέντους ότι δεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μέχρι νεοτέρας παραμένει σε καραντίνα στην βίλα του στην Μαδέιρα, μαζί με όλη την οικογένεια του, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι πιο ήσυχος από σήμερα.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μ.Μ.Ε. η Γιουβέντους ανακοίνωσε στον Πορτογάλο σταρ ότι το δείγμα που έδωσε για εξέταση στον κορωνοϊό είναι αρνητικό εν αντιθέσει με αυτά των Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλεζ Ματουϊντί και Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι οι μόνοι τρεις παίκτες της Μεγάλης Κυρίας που βρέθηκαν θετικοί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE