«Καυτό» όνομα ο Κουτίνιο – Ποιες ομάδες… καραδοκούν!

«Καυτό» όνομα ο Κουτίνιο – Ποιες ομάδες… καραδοκούν!

Όπως όλα δείχνουν ο Φελίπε Κουτίνιο δεν θα φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Οι «Βαυαροί» δεν φαίνεται πως αυτή τη χρονική στιγμή είναι διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου.

Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά στη Bundesliga, όμως ο Φελίπε Κουτίνιο το καλοκαίρι θα ψάχνει πάλι μία νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Κι αυτό διότι η διοίκηση της Μπάγερν θεωρεί πως τα «θέλω» της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή είναι υψηλά, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ούτε στους «μπλαουγκράνα» αναμένεται να βρει μία θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα η διοίκηση να περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του.

Οπως αναφέρει η «Daily Mirror», την περίπτωση του Κουτίνιο εξετάζουν μεγαθήρια της Premier League, όπως οι Αρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ και δεν είναι καθόλου απίθανο τους επόμενους μήνες να υπάρξει προσέγγιση για την μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE