ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κάανεν και η έξοδος στο ΓΣΠ

Ο Κάανεν και η έξοδος στο ΓΣΠ

Ο Απόλλωνας είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με την Ομόνοια , ένα παιχνίδι το οποίο οι γαλάζιοι και θέλουν αλλα και μπορούν να κερδίσουν για να παραμείνουν στην κορυφή.

Οι γαλάζιοι είναι γεγονός και το ξέρουν και αυτοί ιδιαίτερα καλά πως ο αγώνας στην Λευκωσία είναι απόλυτα σημαντικός καθοριστικός και ότι άλλο επίθετο μπορεί κάποιος να βάλει δίπλα από τον αγώνα έτσι ώστε να πάρει τον χαρακτήρα του σημαντικού.

Ο Τον Καανεν είδε τους Ρομπέρ , Στυλιανού, Γκιέ και Τουράμ να προπονούνται κανονικά κάτι που ασφαλώς τον γέμισε με χαρά , παρά το γεγονός πως ο Ρομπερ με τρεις ουσιαστικά προπονήσεις δύσκολα μπορεί να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα να και δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να ρισκάρει γιατί ποντάρει στην εμπειρία του.

Από την άλλη οι Γκουγιόν και Κολοκούδιας μάλλον μένουν εκτός κάτι που αναγκάζει τον κ Καανεν να πάει στο ΓΣΠ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ουόν και Αγγελή.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top