«Μπούχτισε ο Πρόδρομος Πετρίδης – Παρέλαβε καμένη γη ο Ουζουνίδης»!

«Μπούχτισε ο Πρόδρομος Πετρίδης – Παρέλαβε καμένη γη ο Ουζουνίδης»!

Ξεκίνησε με το… αριστερό στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ  ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλα επειδή ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει μπουχτίσει από τις πολλές αλλαγές προπονητών και τις αποζημιώσεις, θα στηρίξει τον Ελλαδίτη τεχνικό προσφέροντας του συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ακόμα κι αν χαθεί το φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

“Είδε και απόειδε. Δεν είχε πέραση στα ξένα! Έμεινε κανένα χρόνο (plus) στο ταμείο ανεργίας. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέβηκε στην Κύπρο. Επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ.

Συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της χρονιάς με ένα 20άρικο τον μήνα και βλέπουμε.

Έξι αγώνες, (μόλις) μία νίκη! Στο -6 από την κορυφή (Ομόνοια και Ανόρθωση).

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime της Κυριακής, ο president, Πρόδρομος Πετρίδης έχει μπουχτίσει, πληρώνοντας αποζημιώσεις (σ.σ.: έχει αλλάξει φέτος 3 προπονητές) και θέλει να στηρίξει τον Έλληνα προπονητή και για του χρόνου!

Ασχέτως εξέλιξης φέτος μια και παρέλαβε καμένη γη και δε θα χρεωθεί την πιθανή απώλεια πρωταθλήματος…”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.