Έδωσε… ΝΕΑ για τον Ανανίτζε – Τι είπε για το θέμα… ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Έδωσε… ΝΕΑ για τον Ανανίτζε – Τι είπε για το θέμα… ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Γεωργίας ο μάνατζερ (Τεϊμουράζ Λεφσάια) του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Τζιάνο Ανανίτζε, επισήμανε πως η αποθεραπεία του παίκτη θα ολοκληρωθεί σε δύο βδομάδες.

Για τον τραυματισμό του Τζιάνο Ανανίτζε μίλησε σε ΜΜΕ της Γεωργίας ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

«Η αποθεραπεία του συνεχίζεται κανονικά, άλλες δύο εβδομάδες και θα είναι έτοιμος. Η διακοπή τον βόλεψε» τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη της ομάδας της Αμμοχώστου, ο οποίος τόνισε πως ακόμη δεν έχουν σκεφτεί το θέμα ανανέωσης συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την Ανόρθωση. «Τώρα δεν έχουμε δράση και δεν σκεφτόμαστε την ανανέωση του συμβολαίου του, λόγω του κορωνοϊού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανανίτζε βρίσκεται στην πατρίδα του και όταν επιστρέψει στην Κύπρο, μετά το «άνοιγμα» των αεροδρομίων, θα πρέπει να μπει σε δύο εβδομάδες καραντίνα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Απειλεί ευθέως την Κύπρο για τις συμφωνίες με την Αίγυπτο η Τουρκία

Ευθείες απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή τις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την Αίγυπτο για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων εξαπέλυσε η Άγκυρα, με «πηγές» του Υπουργείου Άμυνας να προειδοποιούν ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει όλες τις εξουσίες που έχει ως εγγυήτρια δύναμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE