Οι περικοπές ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ και Ζαχίντ…

Οι περικοπές ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ και Ζαχίντ…

Συνέχεια δίδεται από τα Ελλαδικά ΜΜΕ στο κεφάλαιο δανεικοί παίκτες που είναι στον Παναθηναϊκό, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ, ότι πολύ δύσκολα θα μείνουν στους «τριφυλλοφόρους».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (23-03-2020) δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.sdna.gr που μεταφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport αναφέρει τα εξής:

«Οι περικοπές λόγω των οικονομικών συνεπειών του κορωνοϊού ουσιαστικά καθιστούν αδύνατη την παραμονή των τριών δανεικών του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν.
Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να ισοσκελίσουν την ζημιά που θα προκαλέσει στα οικονομικά τους η πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι και ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κληθεί να πουλήσει κάποιον ποδοσφαιριστή με τον Τσάβι Ρόκα να ενεργοποιεί ήδη τις επαφές του.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα διαπραγματευτεί τις ρήτρες των Ζαχίντ, Ανουάρ και Νάγκι των οποίων ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο μόνος τρόπος να παραμείνει κάποιος εξ΄αυτών στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν, είναι με επέκταση δανεισμού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE