LIFESTYLE

Master Chef: Το μέλλον του reality μετά τις εξελίξεις του κορωνοϊού - Όλες οι λεπτομέρειες

Master Chef: Το μέλλον του reality μετά τις εξελίξεις του κορωνοϊού - Όλες οι λεπτομέρειες

Μπορεί το «Master Chef», προς τα παρόν να προβάλλεται καθώς τα επεισόδια που παρακολουθούμε έχουν γυριστεί πριν από ένα μήνα αλλά υπάρχουν πιθανότητες να ληφθεί η απόφαση για διακοπή του.

Σε πρώτη φάση, το κανάλι μείωσε τα επεισόδια από έξι σε τρία την εβδομάδα με στόχο να συνεχίσει, έστω και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, τη μετάδοση του MasterChef.

Διαβάστε περισσότερα στο lifenewscy

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real, το ζήτημα του MasterChef αναθεωρείται καθημερινά, ενώ πάνω στο τραπέζι, με πολλές πιθανότητες να ληφθεί τελικά η απόφαση, βρίσκεται και λύση της διακοπής του ριάλιτι.

«Οι παίκτες προς το παρόν παραμένουν στο σπίτι, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η παραγωγή, να πάνε όλοι στα σπίτια τους και να ξαναμαζευτούμε από εκεί που το αφήσαμε όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν», αναφέρει για το MasterChef υψηλόβαθμη πηγή του Star στη Real.

Η διακοπή των γυρισμάτων του MasterChef είναι η πιθανότερη λύση, καθώς διαφορετικά χρειάζονται πολλές παρεμβάσεις προκειμένου να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Ήδη ένα γύρισμα που επρόκειτο να γίνει στη Μονεμβασιά αναβλήθηκε.

Ακόμα και με διακοπή γυρισμάτων, το κανάλι έχει υλικό να μεταδίδει για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Τα επεισόδια που μεταδίδονται τώρα έχουν γυριστεί πριν από έναν μήνα, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ορατές αλλαγές με αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top