ΚΥΠΡΟΣ

Δυο τα σημαντικά κεφάλαια του πράσινου προγραματισμού

Δυο τα σημαντικά κεφάλαια του πράσινου προγραματισμού

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και ευχάριστα νέα στο θέμα παραμονής παικτών στην Ομόνοια και για την επόμενη χρονιά ενώ παράλληλα και η απόκτηση κάποιων παικτών που θα δώσουν λύσεις εκεί που πονά η Ομόνοια είναι τα δυο μεγάλα κεφάλαια που τρέχουν στους πράσινους.

Όπως φαίνεται όμως η νέα μείωση του μπάτζετ που θα γίνει και για την ένα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό στοιχείο για την ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες αλλα και παράλληλα για την απόκτηση κάποιων άλλων παικτών για την νέα χρονιά. Αυτό που πλέον φαινετε είναι πως ο Ιμπραιμι είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει ζεστά την Ομόνοια και μέσα στις επόμενες μέρες ίσως να υπάρξουν και καθοριστικές εξελίξεις για την συνεργασία των δυο πλευρών.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Επιστολή Ολγκίν με έμμεσα μηνύματα για περαιτέρω υποχωρήσεις – Αμηχανία από πλευράς κυβέρνησης

Λίγες ημέρες πριν παραδώσει την έκθεσή της στον ΓΓ των ΗΕ, η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Κυπριακό λαό προκαταλαμβάνοντας ουσιαστικά για το τι θα επακολουθήσει στην έκθεσή της, την οποία θα παραδώσει στον ΓΓ των ΗΕ,στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top