Οι δράκοι κόντρα στους Βαυαρούς

Οι δράκοι κόντρα στους Βαυαρούς

Οταν η κληρωτίδα έφερε την Μπάγερν στο δρόμο της Πόρτο για τους προημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Λοπετέγι και οι παίκτες του λογικά θα έψαχναν φανέλες φωτεινού χρώματος- τις μαύρες, για παράδειγμα- προκειμένου να ταιριάζουν με την ψυχολογία τους, καθώς το βαυαρικό μεγαθήριο δεν είναι και ο πιο επιθυμητός αντίπαλος του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Όμως, όχι πολύ αργότερα, βγήκαν στη φόρα τα λευκά: έξω ο Αλάμπα, έξω ο Ριμπερί, έξω ο Ρομπέν, έξω ο Μπενάτια, έξω και ο Σβαϊστάιγκερ. Εν ολίγοις, η μισή ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα δει τον σημερινό αγώνα έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Κάπως έτσι, το ακλόνητο φαβορί, η Μπάγερν, συγκεντρώνει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες να κλονιστεί σήμερα, ή, έστω, η Πόρτο δε θα φορέσει την ενδυμασία του προβάτου που οδηγείται με περισσή χάρη στη σφαγή.

Ακόμα και αποδεκατισμένη, ωστόσο, η- αήττητη επί πορτογαλικού εδάφους- Μπάγερν παραμένει το φαβορί του ζευγαριού, αν και είναι βέβαιο πως η Πόρτο αν της ζητηθεί να πουλήσει το τομάρι της θα το δώσει σε υψηλότατη τιμή- ακριβά, δηλαδή, πολύ ακριβά.

Μένει να φανεί, λοιπόν, μετά το τέλος του αγώνα ποια εκ των δύο ομάδων θα έχει πετάξει αγωνιστικές φωτιές. Οι «Δράκοι» που έχουν το όνομα ή οι «Βαυαροί» που έχουν τη χάρη.

Πόρτο: Φαμπιάνο,  Ντανίλο, Μαϊκόν, Μάρτινς ίντι, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μπραχίμι, Αμπουμπακάρ.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάβι Αλόνσο, Λαμ, Μίλερ, Τιάγκο, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE