Επαναπατρίζονται οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Επαναπατρίζονται οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Την Τρίτη (24/03), με πρωινή πτήση επιστρέφουν στην χώρα τους οι Γερμανοί τουρίστες που βρίσκονται σε απομόνωση σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του ο «υπουργός μεταφορών» Ουνάλ Ουστέλ είπε ότι στο γκρουπ των Γερμανών εμφανίστηκε και το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα, και από την ημέρα της άφιξης τους στα κατεχόμενα βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Είπε ακόμα ότι θα αναχωρήσουν μετά από διαδικασίες που έγιναν με πτήση η ώρα 7 το πρωί της Τρίτης (24/03).

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE