Στέλνουν Ελλαδίτη διεθνή άσο στην Ανόρθωση! – «Μία από τις αδυναμίες του Τιμούρ Κετσπάγια»

Στέλνουν Ελλαδίτη διεθνή άσο στην Ανόρθωση! – «Μία από τις αδυναμίες του Τιμούρ Κετσπάγια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης “Παρασκήνια” της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας “Sportime της Κυριακής”, ο Ελλαδίτης διεθνής άσος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι μία από τις αδυναμίες του Τιμούρ Κετσπάγια τα χρόνια που συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ και ήδη, τρεις μάνατζερ τον έχουν καλέσει για να τον ακολουθήσει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ανόρθωση!

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

“Ο Λαμπρόπουλος πήγε στην Λα Κορούνια και έπεσε στο χειρότερο φεγγάρι της και έτσι βρέθηκε δανεικός στην Μπόχουμ.

Ο Έλληνας διεθνής όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», έχει επιλογές αν δε μείνει στη Γερμανία και την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, είναι μία από τις αδυναμίες του Τιμούρ Κετσπάγια τα χρόνια που συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ.

Ήδη, 3 μάνατζερ έχουν καλέσει τον Λαμπρόπουλο για να τον ακολουθήσει το καλοκαίρι στην Ανόρθωση…”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE