Οι σύλλογοι λένε «όχι» σε μονά παιχνίδια για να ολοκληρωθούν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Οι σύλλογοι λένε «όχι» σε μονά παιχνίδια για να ολοκληρωθούν Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ

Αρνητικοί είναι οι σύλλογοι στο ενδεχόμενο να γίνουν μονά παιχνίδια από ΄δω και πέρα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν.

 

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα την αναβολή των τελικών των δύο διασυλλογικών διοργανώσεών της για τις ημερομηνίες που είχαν οριστεί.

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία δεν έκανε γνωστές νέες ημερομηνίες, με δεδομένη την αβεβαιότητα που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Ουδείς μπορεί να απαντήσει στο αν τελικά οι διοργανώσεις θα ολοκληρωθούν ως τις 30 Ιουνίου, όπως είχε αποφασίσει η UEFA, ενώ εξετάζονται διάφορα πλάνα για να γίνουν ίσως λιγότεροι αγώνες.

Ωστόσο, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως προέκυψε από τηλεδιάσκεψη, εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ με μονά παιχνίδια, ώστε να χρειαστεί λιγότερος χρόνος, και επιμένουν στα διπλά παιχνίδια.

Θυμίζεται ότι εκκρεμούν τέσσερις ρεβάνς στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και όλες οι ρεβάνς της ίδιας φάσης του Γιουρόπα Λιγκ και κατόπιν θα πρέπει να βρεθούν δύο ημερομηνίες για τα προημιτελικά και άλλες δύο για τα ημιτελικά.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE