Μέσι: Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής για το 2019 – «Τρελά» χρήματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσι: Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής για το 2019 – «Τρελά» χρήματα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με το γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «France Football» είναι ο παίκτης ο οποίος εισέπραξε τα περισσότερα χρήματα το προηγούμενο έτος σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Το 2019 ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, εισέπραξε το ποσό των 131 εκατομμυρίων ευρώ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 118.

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως ΝεϊμάρΜπέιλ και Μπαπέ συμπληρώνουν τη σχετική λίστα με τους παίκτες που πήραν τα περισσότερα χρήματα το 2019.

Φυσικά μέσα σε αυτά τα υπέρογκα ποσά συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο οι μισθοί τους από τις ομάδες αλλά και οι χορηγίες.

Αναλυτικά:

  1. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) – 131 εκ. ευρώ
  2. Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους) – 118 εκ. ευρώ
  3. Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν) – 95 εκ. ευρώ
  4. Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης) – 38 εκ. ευρώ
  5.  Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα)-38 εκ. ευρώ
  6. Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης) – 38 εκ. ευρώ
  7.  Ινιέστα (Βίσελ Κόμπε) – 34 εκ. ευρώ
  8.  Στέριλνγκ (Μάντσεστερ Σίτι) – 33 εκ. ευρώ
  9. Λεβαντόφσκι (Μπάγερν) – 29 εκ. ευρώ
  10.  Μπαπέ (Παρί ΣΖ) – 27 εκ. ευρώ

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.