Όλα καλά στην Ανόρθωση

Όλα καλά στην Ανόρθωση

Όλα καλά στην Ανόρθωση μετα το τέλος της σημερινής προπόνησης , αφού όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά πέραν φυσικά από τους Γκαρσία αλλα και Ιακοβενκο.

Ο Παους είδε για ακόμη μια μέρα όλους του ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα καλά και παράλληλα ορεξάτοι στην σημερινή προπόνηση κατι που ασφαλώς τον ικανοποιεί απόλυτα αφού βλέπει πως όλα κυλούν θετικά αφού και η διάθεση τους είναι ανεβασμένη για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE