Έφαγε… χυλόπιτα από Γκλάντμπαχ για Πλέα!

Έφαγε… χυλόπιτα από Γκλάντμπαχ για Πλέα!

Η Μπαρτσελόνα πλησίασε τη Γκλάντμπαχ τον Γενάρη δίνοντας γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Αλασάνε Πλέα, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Ο Μάρκο Ρόζε δεν… κάνει χωρίς τον Αλασάνε Πλέα στη Γκλάντμπαχ. Ο Γάλλος επιθετικός μετράει 22 συμμετοχές σε 25 ματς στη Bundesliga φέτος, τις 20 εκ των οποίων ως βασικός. Κανείς παίκτης των «πουλαριών» δεν έχει περισσότερα γκολ, ούτε περισσότερες ασίστ, οκτώ και οκτώ αντίστοιχα, δε…

Μοιραία, οι επιδόσεις του έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα σε βαθμό που αυτοί να ενοχλήσουν τον Μαξ Έμπερλ για τον Πλέα. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Bild», στην αναζήτηση κεντρικού επιθετικού τον Ιανουάριο, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν να τάξουν ένα ποσό γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ στον αθλητικό διευθυντή της Γκλάντμπαχ για τον 27χρονο άσο!

Ωστόσο, αφενός η κομβική σημασία που έχει ο Πλέα για το παιχνίδι της γερμανικής ομάδας στην προσπάθειά της να βγει στο Champions League τη νέα σεζόν, αφετέρου οι ελάχιστες ημερες για την εξεύρεση ικανού αντικαταστάτη, οδήγησαν στην απόρριψη οποιασδήποτε συζήτησης.

Κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα έφτασε τελικά στις 20 Φεβρουαρίου στην επιλογή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ από την Λεγανιές, εκμεταλλευόμενη έναν ειδικό όρο που υπάρχει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE