Κορωνοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Πεπ Γκουαρδιόλα

Κορωνοϊός: Δωρεά ενός εκατ. ευρώ του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ σε ίδρυμα που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κολεγίου Γιατρών της Βαρκελώνης, για την αγορά ιατρικού υλικού στη μάχη του κορονοϊού.

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του αθλητισμού που δίνουν τον δικό τους, πολύτιμο οβολό, στην μάχη κατά του κορονοϊού. Σε αυτή την αλυσίδα που μεγαλώνει συνεχώς, προστέθηκε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δώρισε ένα εκατομμύριο ευρώ στο ίδρυμα «Àngel Soler Daniel», το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Κολεγίου Γιατρών της Βαρκελώνης, ώστε να αγοραστεί απαραίτητο ιατρικό υλικό, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και αναπνευστήρες, στην μάχη κατά του ιού Covid-19.

Την είδηση γνωστοποίησε το Κολέγιο Γιατρών της Βαρκελώνης, το οποίο κάνει φιλανθρωπική εκστρατεία γι’ αυτόν τον σκοπό. Μέχρι τώρα είχε μαζέψει 33 χιλιάδες ευρώ, αλλά πλέον το ποσό εκτοξεύτηκε, χάρη στον Γκουαρδιόλα.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE