ΚΥΠΡΟΣ : Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 37χρονο από το Αυγόρου - Νεκρός ο Ματθαίος Μπισιάρας

ΚΥΠΡΟΣ : Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 37χρονο από το Αυγόρου - Νεκρός ο Ματθαίος Μπισιάρας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Ματθαίο Μπισιάρα, 37 ετών από το Αυγόρου σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/3) .

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, ο 37χρονος οδηγούσε το όχημα του στον δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου, παρά το σκυβαλότοπο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, απώλεσε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί επανειλημμένως στον σκυβαλότοπο.

Μάταια οι οικείοι του αναζητούσαν τον 37χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά από συγγενικό του άτομο γύρω στις 11.30 το βράδυ (24/3).

Αμέσως ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Τα αίτια του νέου τροχαίου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.