ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρεις πτήσεις αναχωρούν μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρεις πτήσεις αναχωρούν μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν την Τετάρτη (25/3) από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους, επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 14.10 το μεσημέρι αναχωρεί μια πτήση της Ural Airlines για Μόσχα μεταφέροντας 235 άτομα, μια πτήση της Aegean θα αναχωρήσει στις 17.25 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και μία πτήση για Βελιγράδι που θα αναχωρήσει απόψε στις 23.15.

Εν τω μεταξύ στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να προσγειωθεί γύρω στις 16.40 το απόγευμα, μία πτήση της Aegean από την Αθήνα, μεταφέροντας 60 άτομα.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (24/3) αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πτήσεις για Βαρσοβία και Αθήνα μεταφέροντας 80 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 3 τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, που τέθηκε σε ισχύ το Διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών για απαγόρευση πτήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου για 14 μέρες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται μόνο εμπορικές πτήσεις.

Ως γνωστόν της απαγόρευσης εξαιρούνται πτήσεις που μεταφέρουν εμπορεύματα, που φτάνουν χωρίς επιβάτες για να μεταφέρουν άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους, πτήσεις για ανθρωπιστικούς λόγους ή άλλες μεμονωμένες πτήσεις για περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και αφού πρώτα εξασφαλιστεί ειδική άδεια του Υπουργού Μεταφορών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE