Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας προσεύχεται για τερματισμό της πανδημίας

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος προσευχήθηκε για τερματισμό της πανδημίας, μπροστά από το εικόνισμα της Παναγίας, κατά την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας, μέσα στο σημαιοστολισμένο ναό, και χωρίς ούτε ένα πιστό, αλλά με την παρουσία μόνον ενός Δεσπότη και δύο κληρικών.

Ο Πατριάρχης ζήτησε από την «Στρατηγό του γένους, την Υπεραγία Θεοτόκο, να λυτρώσει το γένος των ανθρώπων από την πανδημία του κορωνοϊού.
 
«Μετά από τον δύσκολο, ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά, θα έλθει η Ανάστασις, όχι μόνο των σωμάτων, αλλά κυρίως των συνειδήσεων ότι είμαστε μία χούφτα από χώμα», τόνισε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE