ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετά τον μικρό αριθμό ποδηλατών που διάνυσαν χιλιόμετρα εν μέσω κορωνοϊού

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας μετά τον μικρό αριθμό ποδηλατών που διάνυσαν χιλιόμετρα εν μέσω κορωνοϊού

Aνακοίνωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας με την οποία καλεί τους ποδηλάτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Αναλυτικά:

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμποδηλάτες,

Παρά το γεγονός ότι το νέο Διάταγμα του Υπουργού Υγείας με περιοριστικά μέτρα, ημερομηνίας 24 Μαρτίου 2020, έτσι όπως είναι συντεταγμένο, δεν φαίνεται να επιτρέπει την άσκηση μεσω της ποδηλασίας, ως μέχρι σήμερα τουλάχιστον την αντιλαμβανόμασταν, εκτός και εάν είναι για σύντομη χρονική περίοδο και μόνο σε γειτνιαζουσες στην κατοικία μας περιοχές, εντούτοις οφείλουμε όλοι για το κοινό καλό και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας άμεσα και απόλυτα να τηρούμε το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία έχει λάβει πληροφορίες ότι σήμερα μικρός – ευτυχώς- αριθμός ποδηλατών έχουν πάει ποδηλασία και μάλιστα διανύοντας αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων.

Κατανοώντας απόλυτα το ποσό δύσκολο είναι σε όλους μας να στερούμαστε το άθλημα και την άσκηση μας αυτές τις μέρες, καλούμε όλους τους ποδηλάτες αλλά και το ευρύτερο κοινό να μείνουν στα σπίτια τους και προς ευλαβική τήρηση των προνοιών του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας.

Όλοι μας θέλουμε να πάμε ποδηλασία αλλά οφείλουμε ο κάθε ένας από εμάς, με υπευθυνότητα και για το κοινό καλό να τηρήσουμε τους νόμους του κράτους χωρίς εξαιρέσεις.

Οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε θυσίες για τη δημόσια υγεία και τουε συνανθρώπους μας και για να μην βρεθούμε στη θέση να προκαλέσουμε άθελά μας επιβάρυνση του συστήματος υγείας της χώρας μας.

Η Ομοσπονδία θα προβαίνει – όπως έχει ήδη προβεί απόψε – σε καταγγελίες στις Αρχές στις περιπτώσεις όπου λαμβάνει πληροφορίες για ποδηλάτες οι οποίοι κατ’ ισχυρισμό παραβιάζουν το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας με την απαίτηση οι Αρχές να προβαίνουν σε διερεύνηση της κάθε περιπτώσεις.

Παρακαλούμε όλους τους υπεύθυνους ποδηλάτες να μείνουν στο σπίτι τους μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση ή αλλάξουν τα περιοριστικά μέτρα.

Εκ του ΔΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top