ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον… αέρα η συμφωνία με Μαγκαλιάες!

Στον… αέρα η συμφωνία με Μαγκαλιάες!

Σε αβεβαιότητα βρίσκεται η Έβερτον, αναφορικά με την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες από την Λιλ, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Κάθε άλλο παρά κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες από την Λιλ στην Έβερτον, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Independent».

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου στόπερ έλαβαν την προσφορά των «ζαχαρωτών» πριν την εξάπλωση του κορωνοϊού αναφορικά με το συμβόλαιο που πρόσφεραν.

Με την Έβερτον να θεωρεί παράλληλα ότι πήρε και το προβάδισμα στην περίπτωση του Μαγκαλιάες, έναντι των υπολοίπων ομάδων που έριζαν για την απόκτηση του 22χρονου στόπερ των «λιλουά».

Ωστόσο, με την ποδοσφαιρική δράση να έχει «παγώσει» παντού και καμία διαβεβαίωση για το πότε θα τελειώσει η σεζόν, υπάρχει ο φόβος στην αγγλική ομάδα ότι ο Μαγκαλιάες θα καθυστερήσει πολύ για να αποφασίσει τι θα πράξει για το μέλλον του.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top