ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΒΙΝΤΕΟ που αποδεικνύει γιατί ο Πίρλο ήταν ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ του ποδοσφαίρου!

Το ΒΙΝΤΕΟ που αποδεικνύει γιατί ο Πίρλο ήταν ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ του ποδοσφαίρου!

Ο Αντρέα Πίρλο ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους που έχει παρουσιάσει το ποδόσφαιρο τα τελευταία έτη. Έγραψε χρυσή ιστορία τόσο με τη φανέλα της Γιουβέντους όσο και με της Μίλαν. Ένας παίκτης που δύσκολα θα ξεχαστεί εύκολα!

Με την Εθνική Ιταλίας, ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, όταν κατέκτησε το τρόπαιο. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του στο Euro 2012 όταν οι «ατζούρι» είχαν φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα στον άξονα σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Οι αντίπαλοι του γνώριζαν πως κάθε φορά που τον αντιμετώπιζαν είχαν δύσκολο έργο.

Όχι ένας, όχι δύο αλλά τρεις και περισσότεροι παίκτες «έπεφταν» πάνω του για να μην τον αφήσουν να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα τους.

Παρ’ όλα αυτά η ασφυκτική πίεση που του ασκούσαν δεν ενοχλούσε τον Αντρέα Πίρλο. Ίσα- ίσα τον βοήθαγε για να βρει τους συμπαίκτες του σε κενούς χώρους με «μαγικές» πάσες.

Μάλιστα, ο ίδιος στο παρελθόν έχει μιλήσει για τη βραδιά που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ξεκουραζόταν και έπαιζε FIFA στο PlayStation.

«Δεν αισθάνομαι ποτέ πίεση. Δεν δίνω καν σημασία στο άγχος. Στις 9 Ιουλίου 2006 στο Βερολίνο κοιμόμουν και έπαιζα FIFA στο PlayStation. Λίγες ώρες αργότερα την ίδια ημέρα βγήκα έξω και κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν και όσοι παίκτες τον είχαν στον πλευρό τους. Οπως ο Τζιαλουίντζι Μπουφόν«Βλέποντας τον να παίζει σκέφτηκα ότι ο Θεός υπάρχει. Ηταν τρομερά εκνευριστικό το πόσο καλός ήταν».

Ο Τσάβι, ο οποίος ήταν ένας ακόμα παίκτης που έκανε να μοιάζει το ποδόσφαιρο απλό αποθέωσε τον Πίρλο. «Ηταν κάτι το μαγευτικό όταν έβλεπα τον Πίρλο να παίζει. Κάθομαι και βλέπω παλιά του παιχνίδια γιατί απλά μου αρέσει. Με μαγεύει».

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top