ΑΚΙΝΤΖΙ: Ζητά μέτρα για κοινωνική δικαιοσύνη

ΑΚΙΝΤΖΙ: Ζητά μέτρα για κοινωνική δικαιοσύνη

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να επιτευχθεί στη βάση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σε γραπτή δήλωσή του, ανέφερε ότι εκτός από τα μέτρα για την υγεία, είναι σημαντικό να ληφθούν και οικονομικά μέτρα.

Υπενθύμισε ότι η λεγόμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε οικονομικά μέτρα την Τετάρτη (26/3) ωστόσο σχεδόν όλες οι ομάδες της κοινωνίας αντέδρασαν αρνητικά στο πακέτο.

Ενώ τα μέτρα σε πολλές χώρες περιλάμβαναν στάδια για ανακούφιση από τον κοινωνικό πανικό που έχει δημιουργηθεί, και να προσφέρει επιπρόσθετη στήριξη εντούτοις τα μέτρα της «κυβέρνησης» δυστυχώς προκάλεσαν την αντίθετη αντίδραση.

Το οικονομικό πακέτο, ανέφερε, δεν αντικατοπτρίζει το σωστό πνεύμα της κοινωνικής δικαιοσύνης ενώ είπε ότι ορισμένες πρόνοιες του πακέτου θα πρέπει να διευκρινιστούν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE