Πτώση για την Εθνική Κύπρου στην Παγκόσμια κατάταξη

Πτώση για την Εθνική Κύπρου στην Παγκόσμια κατάταξη

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA ανακοίνωσε την κατάταξη των Εθνικών ομάδων για το μήνα Απρίλιο και σε αυτήν προκύπτουν κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Η ήττα της Εθνικής μας στο Βέλγιο της στοίχισε 11 θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 96η θέση από την 85η που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.

Στην καλύτερη θέση της ιστορίας τους στην κατάταξη της FIFA βρίσκονται δύο ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο μας στα Προκριματικά του EURO 2016, το Βέλγιο και η Ουαλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά της FIFA, το Βέλγιο είναι πλέον η τρίτη καλύτερη Εθνική ομάδα στον κόσμο, έχοντας μπροστά του στην κατάταξη μόνο την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία και την Αργεντινή ενώ βρίσκεται πιο ψηλά από χώρες όπως η Βραζιλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ολλανδία.

Η Ουαλία έχει σκαρφαλώσει στην 22η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποιώντας άλμα 15 θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, το Ισραήλ βρίσκεται στην 46η θέση, χάνοντας 20 θέσεις από την προηγούμενη κατάταξη ενώ στην 31η θέση βρίσκεται η Βοσνία Ερζεγοβίνη, χάνοντας μια θέση.

Στην 204η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ανδόρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE