ΠΑΦΟΣ: Πολλές οι παραβιάσεις του διατάγματος- Θα εισπράξει αρκετά 150ευρα το Κράτος

ΠΑΦΟΣ: Πολλές οι παραβιάσεις του διατάγματος- Θα εισπράξει αρκετά 150ευρα το Κράτος

Συνεχίζεται η εκστρατεία για εφαρμογή του διατάγματος απαγόρευσης της κυκλοφορίας με την Αστυνομία Πάφου να έχει καταγράψει 14 καταγγελίες κατά την διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης 26/3.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκαν 4 οδηγοί αυτοκίνητων στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν  σε 432 οχήματα ενώ καταγγέλθηκαν και 14 πεζοί μετά από 167 ελέγχους.

Επίσης κατά την διάρκεια της νύκτας ελέγχθηκαν 190 υποστατικά  και έγινε μια καταγγελία. 

Εξάλλου χθες ελέχθησαν 612 οχήματα και προέκυψαν 9 καταγγελίες, 105 πεζοί και έγιναν 6 καταγγελίες ενώ έγινε έλεγχος και σε 135 υποστατικά χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από την εφαρμογή του μέτρου στην Πάφο έγιναν συνολικά 115 καταγγελίες. 

Η Αστυνομία, απευθύνει έκκληση  για συμμόρφωση του κοινού στο διάταγμα περιορισμού της μετακίνησης.

Να θυμίσουμε ότι το πρόστιμο για παραβίαση του διατάγματος για τις άσκοπες μετακινήσεις ανέρχεται στα 150 ευρώ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE